Het gevoel van warmte, rust en luxe?

Vlakbij het centrum van Schilde vinden we in ‘project Eugeen’ 6 stijlvolle, ruime villalofts, gelegen in een uitgesproken groen kader.

Deze appartementen van 173, 195 en 226 m² zullen u zeker kunnen bekoren omwille van het talrijk aanwezige, natuurlijke lichtinval. Het ontwerp van M2-architecten voorziet zeer grote glaspartijen die u in directe verbinding stellen met uw terras vanuit de leefruimte. Deze terrassen zorgen voor een ideale binnen-buiten beleving en de inplanting ervan is gericht op het creëren van maximale privacy.

De tijdloze en hoogwaardige materiaalkeuze, zorgt voor een luxueuze afwerking met de meest moderne technieken. De energiekosten worden bij deze villalofts tot een minimum beperkt, met garantie op een E-peil dat maximum 30 bedraagt.

Bij elke villaloft zijn er twee ondergrondse autostaanplaatsen en een ruime berging verplicht af te nemen (niet inbegrepen in prijs).

Er werd in dit project veel ruimte voorzien om te wonen, maar ook met het allergrootste respect voor de bestaande beplanting. De villalofts sluiten perfect aan bij de magnifieke parktuin, net als bij de ruimere omgeving.

Een gevoel van rust… Met alles wat u nodig heeft in de onmiddellijke omgeving.

Interesse in dit project? Contacteer ons op het nummer 014/22 00 60 of via mail op info@fransenvastgoed.be.

  • Adres Eugeen Dierckxlaan 15, Schilde

* Prijzen zijn exclusief kosten
Naam Slaapk. Opp. Prijs* Grondplan
A0 - gelijkvloers links 2 173,00 m2 Verkocht Download
A1 - eerste verdieping links 2 226,00 m2 Verkocht Download
B0 - gelijkvloers midden 2 195,00 m2 Verkocht Download
C0 - gelijkvloers rechts 2 173,00 m2 Verkocht Download
C1 - eerste verdieping rechts 2 226,00 m2 € 975.000 Download

Interesse?

Contacteer Fransen Vastgoed

Laat je gegevens achter & wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.